KMO certificerede

+50 års erfaring

Kvalitetsløsninger

Ventilationsanlæg: Giv din bolig frisk og ren luft

Et godt indeklima er et spørgsmål om trivsel og sundhed. Dette kan dit lokale ventilationsfirma VITO Montage ApS sikre dig og din familie. Mange nye huse er bygget så højisolerede og tætte, at det er nødvendigt med mekanisk ventilation for at sikre tilstrækkelig udskiftning af luften. Vi er eksperter indenfor boligventilation, og derfor kan vi hjælpe dig med at optimere dit hjem hvad angår både ventilation og varme.

Vi tilbyder montage og service af ventilationsanlæg for private og erhverv i hele Midtjylland, herunder Bjerringbro, Silkeborg og Viborg. Giv dit hjem et bedre indeklima – installer et ventilationsanlæg i din bolig.

Frisk og ren luft – fra kælder til loft

Dårligt indeklima giver ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer. Til skade for helbredet og boligen. Ved installationen af et ventilationsanlæg vil den brugte og dårlige luft løbende blive udskiftet med filtreret, frisk og ren luft, hvilket er til stor glæde og gavn for alle i hjemmet.

Forskellige kundegrupper

VITO Montage ApS klarer opgaver både for private og for erhverv. Vi påtager os gerne både større og mindre opgaver, og garanterer for kvaliteten og effektiviteten af vores ventilationsanlæg.

Vi monterer, servicere og vedligeholder alt lige fra store ventilationsanlæg til emhætten i dit private køkken og udsuget på dit badeværelse.

Kontakt os og hør mere om vores ventilationsanlæg

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information. ​

Vi tilbyder desuden installation af varmepumpe, som kan give dig store besparelser på varmeregningen.

Du kan kontakte os på telefon 26 14 91 48 / 30 72 49 92 eller skrive til vores e-mail kontakt@vitomontage.dk.​

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med dine oplysninger for at indhente et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

logo (1)​  kmo-flexslider-logo

Hvem er vi?

Vi er en mindre montagevirksomhed, som fokuserer entydigt på ansvarlighed.
​Vi løser opgaver inden for ventilation, stålkonstruktioner og varmepumper for  private, erhverv og offentige institutioner.